VIIKKOTOIMINTA

SYKSYLLÄ nuortenillat alkavat lauantaina 16.9.                                          Nuortenillat lauantaisin klo 17-20 seurakuntakodin alakerran nuortentilassa (Urheilukuja 2, Kerimäki).

ISOSKOULUTUS
Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkkeella.
Ilmoittautumislomake löytyy Savonlinnan seurakunnan nettisivulta (kts. www.savonlinnanseurakunta.fi/isoset). Huom ! Rasti kohtaan "Kerimäen ryhmä". Täytä kaavake ja palauta se Sallalle Kerimäen nuorisotoimistoon tai seurakuntakodin postilaatikkoon (pääovien vieressä ulkoseinässä ).
Isoskoulutus alkaa Startti-leirillä.
Ilmoittaudu jollekin seuraavista Startti-leireistä:  Startti 1: 8.-10.9. Hirvaslahdessa, Startti 2 : 15.-17.9. Pappilansaaressa, Startti 3: 22.-24.9. Hirvaslahdessa ja Startti 4: 22.-24.9. Pappilansaaressa.

Kerimäen isoskoulutusryhmä  kokoontuu joka 2. viikko torstaisin klo 14.15 alkaen seurakuntakodin alakerran nuortentilassa. Ensimmäinen
kokoontuminen torstaina 21.9. klo 14.15.

Yhteystiedot:

nuorisotyönohjaaja Salla Snell p. 050 540 6117
sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

2018 RIPPIKOULULEIRIT JA KONFIRMAATIOT

Rippikoulu Kerimäen kappeliseurakunnassa

MIKSI JA MILLAINEN?

Rippikouluaika kestää noin puoli vuotta, jonka aikana erimuotoista opetusta järjestetään noin 80 tuntia. Opetuksessa perehdytään kristinuskon keskeisiin kysymyksiin, sekä elämän ja aikuistumisen tuomiin haasteisiin. Rippikoulu on yhteisen pohtimisen, etsimisen ja löytämisen aikaa.

Rippikoulun voi käydä myös luterilaiseen kirkkoon kuulumaton nuori. Kaste ja kirkkoon liittyminen ovat kuitenkin konfirmoinnin edellytys. Jos kumpikaan vanhemmista ei kuulu kirkkoon, voi 15 vuotta täyttänyt liittyä kirkkoon molempien vanhempien kirjallisella suostumuksella.

Rippikoulu Kerimäen kappeliseurakunnassa

Tiedustelut:
Salla Snell p. 050 540 6117 tai salla.snell@evl.fi
Postiosoite: Kerimäen kappeliseurakunta/rippikoulutyö, Urheilukuja 2, 58200 Kerimäki

Varhaisnuoret eli tytöt ja pojat

Seurakunnan varhaisnuorisotyö pyrkii kohtaamaan

7-12 -vuotiaita seurakuntalaisia perheineen ja