Keskusteluapua seurakunnasta

Tavoitat papin nopeimmin soittamalla heidän matkapuhelinnumeroihinsa.
Jokaisella on joskus tilanteita, jolloin kokee olevansa umpikujassa, etteivät omat neuvot tunnu riittävän eteenpäin pääsemiseksi.
Sielunhoidollisessa keskustelussa voidaan käsitellä mitä tahansa inhimillisen elämän ongelmia.

Savonlinnan seurakunnan oppilaitostyö

Savonlinnan seurakunnan oppilaitospappi tekee työtä Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampuksella, ammattikorkeakoulun Savonniemen kampuksella sekä Savonlinnan ammatti- ja aikuisopistossa.

Oppilaitospappi on opiskelijoiden, opettajien ja muun henkilökunnan työpaikkapappi. Hänen kanssaan voi keskustella mm. elämäntilanteeseen, ammatilliseen kasvuun ja hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä.
Yhteystiedot löydät oppilaitoksesi verkkosivuilta.

Äkillisessä avuntarpeessa löydät päivystävän papin myös Savonlinnan seurakunnan kirkkoherranviraston kautta p. 015 576 8012 (ma-pe klo 9-15).
Tällä hetkellä oppilaitospappina on Johanna Tykkyläinen, p. 044 776 8038.

Läheisensä menettäneille

Läheisensä menettäneille järjestetään vuosittain mahdollisuus kokoontua yhteen keskustelemaan menetykseen liittyvistä ajatuksista. Sururyhmä on tarkoitettu kaikille sureville, ikärajaa ei ole. Ryhmään voi osallistua, kun läheisen kuolemasta on noin puoli-puolitoista vuotta.

Tiedustelut Perheasiain neuvottelukeskuksesta ma-pe klo 9-12 p. 015 576 8037.