PERHENEUVONTA

Onko kodista kadonnut ilo?

Onko arjen pyöritys vienyt mehut?

Alkaako mököttävä puoliso käydä hermoille?

Onko seksistä kadonnut kipinä?

Hiertääkö lapsen tapaamisoikeus?

Perheasiain neuvottelukeskuksessa tarjoamme sinulle ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän solmujen aukomiseen sekä eroauttamista ja perheasioiden sovittelua, jos yhteinen polku puolison kanssa on kuljettu loppuun. Palveluihimme kuuluvat myös työnohjaus ja asiantuntijavierailut.

Palvelumme on asiakkaille maksutonta, luottamuksellista ja kaikille sopimuskuntien asiakkaille suunnattua riippumatta siitä, kuuluuko kirkkoon vai ei. Sopimuskuntiamme ovat Savonlinna, Sulkava, Juva, Rantasalmi, Enonkoski, Parikkala ja Kitee.

Voit tulla yksin tai yhdessä.

Soita ja varaa aika. Saat meihin yhteyden puhelimitse ma-pe klo 11-12  numerosta 044 776 8032 tai sähköpostilla: perheneuvonta.savonlinna@evl.fi. Työskentelemme Savonlinnan seurakuntakeskuksessa, osoitteessa Väinönkatu 2.

Olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/savonlinnan.perheasiainneuvottelukeskus.