Perheleiripäivä Tavisalossa

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Perheleiri Kerimäen kesäkodilla Tavisalossa

Perheleiripäivä la 9.6. klo 10-15 Kerimäen kappeliseurakunnan kesäkodilla Tavisalossa, Kesäkodintie 32. Ilmoitt. 27.4. mennessä lastenohjaaja Miia-Mari Jaatila p. 050 5406009(klo 8-14) tai miia-mari.jaatila@evl.fi. Järj. lapsi- ja diakoniatyö.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, Haapakallio

Anttolan / Löytölän perhekerho

Päiväkerho (Rantasalmen päiväkerho)

Lämpimästi tervetuloa päiväkerhoon Kirkkorinteelle!

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho