Perhekerho (Löytölä)

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Löytölä, Ruokojärventie 3 A, 58410 Haapakallio

Savonlinnan seurakunta

Miia-Mari Jaatila
Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Savonrannan kirkko

Messu (Perhemessu)

Perhemessu Savonrannan kirkossa kello 10.00. Iloinen perhejumalanpalvelus kaiken ikäisille. Srk. kodilla messun jälkeen ilmainen lounasruokailu. Tervetuloa
Mukana Jaakko Parkkinen, Merja Haclin ja Maria Padatsu

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu Pääskylahden kirkossa

Puuhamessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus!

Savonrannan seurakuntakoti

Perhekerho (Savonranta)