Tilat Rantasalmen kappeliseurakunnassa

Seurakuntaelämämme ehdoton sydän on kaunis kirkko, jonka löydät Rantasalmen kirkonkylän keskeltä. Salamanpolttama kirkko rakennettiin uudelleen ja tarjoaa Kristuksen ja toisten ihmisten kohtaamiseen erinomaiset mahdollisuudet. Kirkon lisäksi Rantasalmella on seurakunnan käytössä Kirkkorinne, joka toimii seurakuntatoimistona, kappelina, kerhotiloina ja muun toiminnan kokoontumispaikkana (esim. Sananjalka).

Seurakunnan toimintaa on ollut myös luonnonkauniin Kaarnetsaaren leirikeskuksessa ja kappelissa. Lisäksi kirkonmäellä on sankarihautausmaa ja sen kupeessa yksi seudun kauneimmista hautausmaista.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin yksin, kaksin ja isomman ryhmän kanssa.

Kesäaukioloaikoina kesäoppaamme tarjoavat erinomaiset esittelyt kirkkotiloista. Kirkko oli avoinna päivittäin opastetusti 13.6.-14.8.2016.

Tilojen varaamisessa tilaisuuksia varten käänny Savonlinnan seurakunnan kirkkoherranviraston puoleen.

Kuva Sampo Luukkainen

Rantasalmen kirkon nimi on Turvapaikka - Refugium.