Olemme sinua varten

Sinun asiasi on meille tärkeä, ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli asiasi koskee kirkollisia toimituksia; kastetta, häitä tai hautajaisia, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai suoraan pappeihin puhelimitse.

Puhelinvaihde

Seurakunnan puhelinvaihde (Savonlinnan kirkkoherranvirasto) on avoinna arkisin ma–pe klo 9–12.

Puhelinvaihde (015) 576 800

Kirkkoherranvirasto

Savonlinnan kirkkoherranvirastossa ylläpidämme kirkonkirjoja ja välitämme Lahden aluekeskusrekisteriin käsiteltäviksi virkatodistustilaukset. Otamme myös vastaan kirkkoon liittymiset ja avioliiton esteiden tutkinnat sekä hoidamme toimitusten (kaste, vihkiminen, siunaus) aika-, paikka- ja työntekijävaraukset myös kappeliseurakunnissa ja kirkkopiirissä.

Kirkkoherranvirasto

Kirkkoherranviraston yhteystiedot

Taloustoimisto

Talous ja hallinto yhteystiedot

Hautaustoimisto

Haudanhoitoasioissa palvelee koko Savonlinnan seurakunnan alueella (Enonkoski, Kerimäki, Punkaharju, Rantasalmi, Savonlinna, Savonranta, Sulkava) Talvisalon hautausmaan toimisto.

Hautojen hoito ja hallinta

Savonlinnan seurakunnan kirkkoherrana toimii Sammeli Juntunen.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Voit jättää palautteesi Palaute-sivulla.

Kaisa Oittinen

Savonlinnan seurakunta Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Seurakuntapastori Savonlinnan seurakunnassa
Viikkovapaat yleensä to ja pe loka-toukokuussa. Viikkovapaat la 28.10. ja 2.-5.11.

Naisten raamattupiiri  maanantaisin klo 15  (kuukauden alussa ma 15.30 paitsi joulukuussa 15.00), Uuden elämän iltojen ja Sana keskellä elämää -raamattupäivien vapaaehtoistoiminnan yms. koordinointi,  Rukous ja armolahjat seurakunnassa -minikoulutus su 4.2.2024 Tiina Strengellin ja vapaaehtoisten kanssa.

Kaisa Oittinen