Uutislistaukseen

Erosta ei tarvitse selvitä yksin

Erosta eteenpäin –ryhmä aloittaa Savonlinnassa syyskuun lopussa

eroryhmä_some.jpg

Ero on aikuiselämän suurimpia kriisejä riippumatta siitä, millainen oma asema erossa on. Elämässä ei välttämättä pääse eteenpäin olipa ero sitten toivottu tai ei-toivottu tilanne. Pettymys, ahdistus, luopumisen tuska ja vastauksia vaille jääneet kysymykset voivat painaa mieltä vielä vuosienkin päästä. Vertaistuki yhdistettynä ammattiapuun auttavat kohtaamaan eron aiheuttamat tunteet ja ohjaavat kohti uutta alkua.


Savonlinnan perheasiain neuvottelukeskuksessa alkaa syyskuun lopussa Erosta eteenpäin –ryhmä, jossa työstetään eroon liittyviä ajatuksia ja tunteita toisten samassa tilanteessa olevien kanssa, ammattilaisten turvallisessa ohjauksessa. Ryhmän vetäjinä toimivat perheneuvoja Kati Lounela ja diakonissa Juha Räisänen.


Ryhmä kokoontuu yhdeksän kertaa ajalla 29.9-1.12. Savonlinnan seurakuntakeskuksessa.
Jokaisella kerralla eroa lähestytään eri aiheen kautta. Ryhmässä jokaisella on oikeus jakaa kokemuksiaan tai vain kuunnella sen mukaan, mikä tuntuu itselle luontevalta. Ammattilaiset ohjaavat keskustelua, antavat näkökulmia ja tukevat ryhmäläisten prosessia.
Mukaan mahtuu kymmenen osallistujaa. Ilmoittautumiset 6.9.-10.9. klo 11-12  p.  044 776 8032. Osallistujat haastatellaan. 

16.8.2021 09.33