Savonlinnan seurakunnat aloittavat syyskauden riemukkaasti yhdessä

9.7.2019 10.17

Riemu_lukkari_M.jpg

Seurakuntien syyskausi käynnistyy RIEMU-tapahtumalla lauantaina 31. elokuuta klo 11 alkaen. RIEMUssa ovat mukana evankelis-luterilainen seurakunta, helluntaiseurakunta, Loisto-yhteys ry sekä vapaaseurakunta. Päivä päättyy suositun Chariots-gospelkuoron konserttiin. Iltatilaisuudessa puhujavieraana yhdistetyn kolminkertainen olympiavoittaja Samppa Lajunen.

RIEMU-tapahtuma kutsuu seurakuntien jäseniä ja ihan kaikkia henkisestä, hengellisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista kiinnostuneita viihtymään, kohtaamaan, oppimaan ja oivaltamaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Päiväohjelma koostuu luennoista sekä ”kanavista” eli yhteen aiheeseen keskittyvistä pienoisluennoista/työpajoista, joihin vieraat osallistuvat vapaasti omassa tahdissaan. Kanavien aiheet käsittelevät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Päivän aikana ehtii osallistua noin neljään kanavaan.

Klo 11 Kirkkoherra Sammeli Juntusen raamattuluento aiheesta ”Jeesus persoonana” seurakuntakeskuksen juhlasalissa

klo 11.30 Info ja siirtyminen kanaviin

klo 12 Kanavat seurakuntakeskuksessa ja Säämingin seurakuntatalossa (tilat ilmoitetaan elokuussa)

Marianne Babashkina: Parantava rukous

Matti Haikonen: Taidetta ja tarinoita

Jani Lamberg: Kuuntelukoulu

Hanna-Reetta Tynkkynen ja Riikka Kemppainen: Ylistystanssi

Ulla Juntunen: Parisuhde ja perhe

Hannu Rajala: Minun Isäni – Isän malli Raamatussa

Liisa Hirvonen ja Heidi Rabbet: Hyvinvointi ja kauneus

NNKY:n infopiste avoinna koko päivän ajan

klo 13 Hengen ravintola Leivän syyskauden avajaiset seurakuntakeskuksen pikkusalissa. Lounasta tarjolla. Vapaaehtoinen ruokamaksu.

klo 14.30 Kanavat uudelleen

klo 15.30 Kahvitarjoilu seurakuntakeskuksessa

klo 17 Gospelkuoro Chariotsin konsertti helluntaiseurakunnassa (Tottinkatu 4). Chariotsin mukana myös bändi ja big band

Illan aikana puheenvuoron pitää kolminkertainen olympiavoittaja, Samppa Lajunen.

Yhteinen iltapala.

Päivä huipentuu supersuositun Chariots-gospelkuoron konserttiin helluntaiseurakunnassa (Tottinkatu 4). Kuoron mukana myös bändi ja big band.

Iltatapahtumassa puhujavieraana yhdistetyn kolminkertainen olympiavoittaja Samppa Lajunen.