Sururyhmä tarjoaa vertaistukea läheisensä menettäneelle

24.8.2018 13.09

sururyhmä_fb_THUMB.jpg Runo: Pia Perkiö

Kaipaatko tällä hetkellä paikkaa, jossa voisit muistella menettämääsi läheistä ja jakaa kokemuksia surusta, menetyksestä ja muuttuneesta elämäntilanteesta? Seurakunnassamme aloittaa syksyn ja talven aikana useita sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu ihmiselle, jonka läheisen kuolemasta on kulunut noin 3kk - 2 vuotta.

Suru on henkilökohtainen kokemus. Suru on elettävä ja koettava, jokaisen surevan omalla tavallaan ja omassa tahdissa. Yhtenä mahdollisuutena on osallistua sururyhmään, jossa voi jakaa surua toisten samassa tilanteessa olevien kanssa ja käsitellä läheisen menettämisen nostamia elämänkysymyksiä. Joskus tällainen yhdessä jakaminen vertaistuen avulla auttaa omassa henkilökohtaisessakin suruprosessissa.

Seurakunnassamme aloittaa syys-lokakuussa kaksi sururyhmää:

6.9. klo 17.30 alkaen torstaisin Savonlinnan srk-keskuksessa

Kahvi ja tee klo 17 alkaen. Ilmoittautuminen etukäteen seurakuntapastori Kaisa Oittinen p. 040 5317917, ma-ti diakoni Raija Nuopponen p. 050 540 6114. Vielä on muutama paikka vapaana!

1.10. klo 17 alkaen maanantaisin Savonlinnan srk-keskuksessa

Ilmoittautuminen 26.9. mennessä Rauni Pirinen 044 776 8046

Lisää ryhmiä tulossa keväällä 2019. Ryhmien alkamisesta tiedotetaan kirkollisissa ilmoituksissa sekä seurakunnan kotisivuilla. Ryhmistä saa lisätietoa myös seurakunnan työntekijöiltä.