Uutislistaukseen

Kaisa ja Timo Tuikkanen konsertoivat lauantaina 10.2. Savonlinnan seurakuntakeskuksessa

7.2.2018 13.53

Tuikkaset ovat siirtyneet seurakuntatyöstä Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijöiksi. Pariskunnan kolmas levy, Iloa ja ikävää ilmestyi viime kesänä. Musiikillaan he haluavat tuoda kuulijoille toivoa, lohtua ja viestiä anteeksiantamuksesta.

 

Kaisa ja Timo Tuikkanen konsertoivat seurakuntakeskuksen juhlasalissa lauantaina 10.2. klo 15. Konsertti kestää noin tunnin. Vapaa pääsy.

Viisikymppiset Kaisa ja Timo Tuikkanen ovat vaihtaneet tutusta seurakuntatyöstä kirkon palvelujärjestön, Kansan Raamattuseuran palvelukseen. Syyskuun alusta he aloittivat julistustyöntekijöinä, ja musiikki on vahvasti työssä mukana. Kaisa on pastori ja opettaja, Timo puolestaan on diakoni. 

Kokkolalaislähtöisen pariskunnan koti on ollut Imatralla jo 16 vuotta. Liikkuva työ vie kaakon kulman seurakuntien lisäksi eri puolille Suomea. He haluavat työssään tuoda toivoa, lohtua, viestiä anteeksiantamuksesta sanoin ja sävelin.

Tuikkasilta julkaistiin kolmas äänite, Iloa ja ikävää, kesällä 2017 (Päivä Oy).

Tuikkaset kokevat kutsumuksekseen yhdessä avioparina olla liikkeellä. Laulut ovat syntyneet keskellä elämää, sen iloa ja ikävää, kivusta ja haavoista, uusista aluista. Uuden levyn raidoista voi kuunnella näytteitä ja edellinen levy on  kokonaan kuunneltavissa osoitteessa www.tuikkanen.net