Uutislistaukseen

Ja niin tuli aamu -gospelpassio soi Tuomiokirkossa palmusunnuntaina

Seurakunnan musiikkityö toteuttaa palmusunnuntaina 24.3. Ja niin tuli aamu -gospelpassion Savonlinnan Tuomiokirkossa yli 60 laulajan voimin. Gospelpassio kuljettaa kuulijan läpi pääsiäisen tapahtumien palmusunnuntaista ylösnousemuksen iloon.

Ja niin tuli aamu -gospelpassio soi Tuomiokirkossa palmusunnuntaina 24.3.

Ja niin tuli aamu -gospelpassio soi Tuomiokirkossa palmusunnuntaina 24.3.

Gospelpassio on pääsiäisen tapahtumista ja Jeesuksen kärsimyksistä kertova teos, jossa laulujen kanssa vuorottelee lukija. Teoksen käsikirjoituksen ovat laatineet Petri Bondfolk ja Hilkka Iso-Rautio

Laulut eivät ole vain yhden säveltäjän tekemiä, vaan mukana on Pekka Simojoen, Sakari Heikkilän, Jari Levyn, Petri Bonfolkin, Lasse Heikkilän, Spraque&Boropin, P .Balochen musiikkia. Sovitukset ovat Petri Bondfolkin käsialaa. 

Gospelpassiossa ovat mukana Savonlinna-Säämingin kirkkokuoro, joht. Katariina Kokkonen, Savonlinnan Gospelkuoro, joht. Minna Malinen, Kerimäen kirkkokuoro, joht. Maria Padatsu ja Gospel Enonkoski, joht. Matti Turunen, sekä muutamia laulajia Kerimäen Naislaulajista. Yhteensä kuorossa on reilut 60 laulajaa 

Kuoroa säestää pieni bändi, jossa soittavat Maria Padatsu, piano, Aki Padatsu, basso, Joel Järvensivu, rummut ja Elsa Padatsu, huilu. Musiikkia johtaa kanttori Minna Malinen.

Lukijana toimii Jaakko Parkkinen.

Gospelpassiossa kaikki pääsevät laulamaan: Virsi 77 Käy yrttitarhasta polku lauletaan teoksen aikana säkeistö kerrallaan ja viimeiseen säkeistöön kutsutaan mukaan myös yleisö. 

Tällä hetkellä kuorot harjoittelevat gospelpassiosta tahoillaan ja ensimmäiset yhteisharjoitukset pidetään maaliskuun puolivälissä. 

Gospelpassio ’Ja niin tuli aamu’

Savonlinnan Tuomiokirkossa palmusunnuntaina 24.3. klo 18
Kuunneltavissa myös nettiradiosta  >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Vapaa pääsy. 

 

 

22.2.2024 08.37