Uutislistaukseen

Hyvää elämää MTB Rukalla 16-20.8.

Olavin retkeilijät ja Savonlinnan seurakunta järjestävät yhdessä Hyvää elämää MTB -matkan Hossan kansallispuistoon ja Rukalle 16.-20.8.2023

Hyvää_elämää_mtb_Ruka.png

Reissu starttaa Savonlinnasta 16.8 keskiviikkona aamupäivällä. Aluksi enduropastori Jani Lamberg siunaa matkan ja autosaattueet. Tämän jälkeen matka jatkuu kohti Hossan kansallispuiston lumoavia maisemia. Ensimmäinen yö vietetäänkin Hossassa, jossa kerkeää vielä illalla tekemään vetreyttävän pyörälenkin. 

Torstaina aamiaisen jälkeen porukka jakautuu hetkeksi kahtia. Rukalle bike parkkiin hamuavat jatkavat matkaa kohti Rukaa, jonne on reilun tunnin matka. Toisella porukalla päiväohjelma jatkuu Hossan neulauspoluilla (n. 50 km), jotka ovat varmasti reissun hienoimpia maisemia. Lenkin jälkeen myös tämä porukka jatkaa kohti Rukaa.
Torstaina illalla olemme taas kaik yhes koos ja ohjelmassa on mökkien vastaanotto ja asettuminen taloksi.
Perjantaina ja lauantaina on molemmille päiville tarjolla ohjattu lenkki aurinkoisissa Kuusamon maastoissa. Halukkaat voivat myös viettää päivät bike parkissa. Illalla tarjolla yhteistä ohjelmaa: saunomista, makkaranpaistoa, yhteislaulua ja iltahartaus. Näihin kaikkiin em. saa osallistua omien fiilisten mukaan. 

Sunnuntaina aamulla tavaroiden pakkaus sekä mökkien luovutus. Paluumatkalle lähtö aamupäivän aikana, jolloin takaisin Savonlinnassa olemme illalla.
Muistutuksena vielä, että kaikki ohjatut lenkit ovat vapaaehtoisia. Halutessaan voi teluta koko reissun ajan bike parkissa tai ajella omia reittejä.
Matkan hinta on 300€. Se sisältää majoituksen, reissun matkat sekä päiväsiirtymät, päivittäiset ohjatut lenkit sekä Hyvää Elämää MTB-paidan. 
Ruuat ja eväät ovat omakustanteiset. Niistä voi sopia myös mökkikunnittain. 

Mökkejä on useita ja ne sijaitsevat järven läheisyydessä, joten illalla saunominen ja pulikointi on mahdollista. Asukkaita yhteen mökkiin tulee 3-4 hlöä. 
Mökkien siivous kuuluu hintaan. Omat petivaatteet mukaan, tai halutessaan kohteesta voi vuokrata ne 15€ maksua vastaan. 
Luvassa on siis todella monipuolinen maastopyöräilyreissu, jossa pääsee nauttimaan lumoavista kansallismaiseman tuntureista ja vaaroista, sekä halutessaan bike parkissa vauhdin hurmasta ja toivottavasti turvallisesti. 
Ilmoittautuminen.


Sitovat ilmoittautumiset 1.5. mennessä sähköpostiin jani.lamberg@evl.fi. Kerro mailissa: 
Nimesi, osoitteesi, puhelinnumero ja T-paidan koko.

Kysy lisää Janilta 050 540 6116
 

16.4.2023 08.00