Uutislistaukseen

Seurakunta rekrytoi kevään aikana yli sata työntekijää eri pituisiin työsuhteisiin

Rekrytointi keskitetään helmikuusta alkaen sähköiseen KirkkoRekry-rekrytointijärjestelmään. 

Savonlinnan seurakunnassa tulee helmi-huhtikuun aikana avoimeksi yli sata työpaikkaa. Eniten tarvitaan kesätyötekijöitä seurakunnan hautausmaille. Kesätyöpaikka on tarjolla noin sadalle. Lisäksi haussa tulee olemaan mm. aluekappalainen, seurakuntapastoreita, kesäpappi, diakoniatyöntekijöitä, toimistotyöntekijöitä, kanttori ja viestintäassistentti. 

Rekrytointien suuren määrän takia Savonlinnan seurakunta siirtyy käyttämään KirkkoRekry-rekrytointijärjestelmää. Palveluun sisältyy rekrytointijärjestelmä ja näkyvyys valtakunnallisessa www.kirkkorekry.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä -sivustolla, jossa työpaikkailmoitukset julkaistaan. Avoimet tehtävät löytyvät jatkossakin myös TE-keskuksen sivuilta ja Oikotie-palvelusta. Paikkoja voi selata myös seurakunnan verkkosivuilla. Siirry tästä >>Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Palvelun käyttöönotolla halutaan tehostaa sekä työnhakua että hakemusten käsittelyä. Jatkossa työnhakijat voivat etsiä työpaikkoja yhdestä työpaikkailmoitusportaalista, lähettää Savonlinnan seurakuntaan sähköisen työhakemuksen, saada tiedon uusimmista työpaikoista sähköpostitse (työnhakuvahti) ja jakaa tietoa Savonlinnan seurakunnan avoimista työpaikoista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. 

Esihenkilöiden näkökulmasta sähköiset työhakulomakkeet selkeyttävät ja nopeuttavat hakemusten käsittelyä sekä yhdenmukaistavat organisaation rekrytointiviestintää.

Valtaosa kevään aikana avoimeksi tulevista tehtävistä julkaistaan Kirkkorekry.fi :ssä maanantaina 20.2.  

 

15.2.2023 13.24