Puuhamessu

Mikä ihmeen Puuhamessu?

Puuhamessu on  erityisesti lapsiperheille suunniteltu toiminnallinen messu. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus! Puuhamessun kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen perheille on tarjolla yhteinen lounas.

Puuhamessuun kokoonnutaan säännöllisesti syksyisin syys/loka/marraskuussa ja keväällä tammi/helmi/maalis/huhtikuussa. Puuhamessu on ko. kuukausien viimeisenä sunnuntaina.

Puuhamessut syksyllä 2018

Syksyn 2018 Puuhamessut: su 30.9. / su 28.10. / su 25.11.

Toiminnallinen Puuhamessu alkaa klo 10 Pääskylahden kirkossa, Kaartilantie 62, Savonlinna.

Puuhamessut

Puuhamessu klo 10 Pääskylahden kirkossa kuukauden viimeisenä sunnuntaina (syys-, loka-, marras, tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa), Kaartilantie 62, Savonlinna.

Kevään 2018 Puuhamessut: 28.1. / 25.2. / 25.3. / 29.4.

Johtava lastenohjaaja
Savonlinnan seurakunta Enonkosken kappeliseurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta Rantasalmen kappeliseurakunta Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna