Puuhamessu

Mikä ihmeen Puuhamessu?

Puuhamessu on  erityisesti lapsiperheille suunniteltu toiminnallinen messu. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus! Puuhamessun kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen perheille on tarjolla yhteinen lounas.

Puuhamessuun kokoonnutaan säännöllisesti syksyisin syys/loka/marraskuussa ja keväällä tammi/helmi/maalis/huhtikuussa. Puuhamessu on ko. kuukausien viimeisenä sunnuntaina.

Puuhamessut keväällä 2019

Kevään 2019 Puuhamessut: su 27.1. / su 24.2. / su 31.3. / su 28.4.

Toiminnallinen Puuhamessu alkaa klo 10 Pääskylahden kirkossa, Kaartilantie 62, Savonlinna.

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta