Puuhamessu

Mikä ihmeen Puuhamessu?

Puuhamessu on erityisesti lapsiperheille suunniteltu toiminnallinen jumalanpalvelus, joka kestää noin 45 minuuttia. Puuhamessu tehdään yhdessä: leikkien, laulaen, kaikenikäisiä mukaan kutsuen!

Puuhamessuun kokoonnutaan syksyn aikana kolmesti ja kevään aikana neljästi.

Tarkemmat Puuhamessujen päivämäärät päivitetään lähempänä ajankohtaa tälle sivulle. Puuhamessut löydät myös nettisivumme tapahtumakalenterista.

Puuhamessut syksyllä 2020

Syksyn 2020 Puuhamessut: su 27.9. / su 25.10. / su 29.11.

Juhlapuuhamessu su 27.9.
Syksyn 2020 ensimmäinen puuhamessu on Juhlapuuhamessu, jossa juhlistamme Savonlinnan päiväkerhojen 50-vuotista taipaletta! Juhlapuuhamessu pidetään Savonlinnan Tuomiokirkossa siis su 27.9. klo 13.

Muut syksyn 2020 toiminnalliset Puuhamessut pidetään tuttuun tapaan (mikäli korona ei aiheuta rajoituksia) klo 10, Pääskylahden kirkossa, Kaartilantie 62, Savonlinna. Lounasta emme valitettavasti tarjoile Puuhamessuissa syksyn 2020 aikana, vallitsevan tilanteen vuoksi.

Su 25.10. klo 10  Puuhamessussa kuullaan kuulumisia lähetystyöstä. Mukana seurakuntamme nimikkolähetit Eeva-Liisa Rantasuomela Angolasta ja Sanna Auvinen Botswanasta.

Su 29.11. klo 10 Puuhamessussa vietetään ensimmäistä adventtia ja aloitamme joulunodotuksen Hoosiannaa laulaen.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.