Puuhamessu

Mikä ihmeen Puuhamessu?

Puuhamessu on  erityisesti lapsiperheille suunniteltu toiminnallinen messu. Tule tekemään ja kokemaan yhdessä koko perheen jumalanpalvelus! Puuhamessun kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen perheille on tarjolla yhteinen lounas.

Puuhamessuun kokoonnutaan syksyn aikana kolmesti ja kevään aikana neljästi. Tarkemmat Puuhamessujen päivämäärät päivitetään lähempänä ajankohtaa tälle sivulle.
Puuhamessut löydät myös nettisivumme tapahtumakalenterista.

Puuhamessut syksyllä 2019

Syksyn 2019 Puuhamessut: su 29.9. / su 4.11. / su 1.12.

Toiminnallinen Puuhamessu alkaa klo 10, Pääskylahden kirkossa, Kaartilantie 62, Savonlinna.

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta