Päiväkerhoon kaudelle syksy 2022 - kevät 2023?

Hae päiväkerhon 2022-2023 toimintakaudelle 30.4.2022 mennessä! Hakuaikaa jatkettu 31.5. asti.

Seurakunnan 3-6-vuotiaiden päiväkerhossa liikutaan, leikitään, askarrellaan, luetaan syödään eväät ja vietetään hartaushetki. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 2-3h/kerta. Kerho on maksuton.

Kerhoihin otetaan 31.7.2022 mennessä 3vuotta täyttäneet. Kerhojen alkaminen riippuu ilmoittautuneiden määrästä. Hakemukset käsitellään touko-kesäkuun aikana. Kerhot aloittavat toimintansa elo-syyskuun vaihteessa.

Kerhopaikat: Enonkoski, Kerimäki, Kellarpelto, Pihlajaniemi, Punkaharju, Savonlinnan keskusta ja Savonranta.

Lisäksi Rantasalmi, johon oma erillinen ilm. toukokuussa.

Hakemus päiväkerhoon kaudelle 2022-2023

Tarkista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kentät ennen kuin painat LÄHETÄ-painiketta!

Jos hakemuksen lähetys onnistui, sivulle ilmestyy teksti: "Valmis. Tietojesi vastaanottaminen onnistui. Kiitos lomakkeen täyttämisestä."
Jos joku pakollisista kentistä on jäänyt täyttämättä ilmestyy niihin kohtiin punainen kenttä "Tämä kenttä on pakollinen".

Mikäli lomakkeen lähetyksessä ongelmia tai ette saa vahvistusta sähköpostiinne, ota yhteys: savonlinnan.lapsityo@evl.fi

Täytä vain se etunimistä joka on lapsen kutsumanimi
pp.kk.vvvv
Lapsi on
Ensisijainen kerhopiste
Toissijainen kerhopiste (valinnainen)
Esim. toive lapsen kerhonaloituksen ajankohdasta, allergiat, sairaudet, kaverit, vasenkätisyys jne...
Tietosuojasta

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti seurakuntamme varhaiskasvatuksen toimistossa, josta ne annetaan vain kerhoa ohjaavien lastenohjaajien tietoon.

Tietojen keräämisessä huomioidaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Aivan tämän sivun alalaidasta löydät linkin seurakuntien tietosuojaselosteeseen.