Päiväkerhoon kaudelle syksy 2022 - kevät 2023?

Kerhoihin haku tapahtuu keväisin maalis-huhtikuussa. Kerhoryhmät syksyllä alkavalle kerhokaudelle muodostetaan keväällä kerhoon hakeneiden perusteella.

Jos kerhon tarve ilmenee kesken kerhokautta, voi vapaita kerhopaikkoja kysellä  suoraan kerhopisteestä, varhaiskasvatuksen toimistolta tai voit täyttää alla olevan hakemuksen, niin otamme teihin yhteyttä.

Päiväkerhosta lyhyesti

Seurakunnan 3-6-vuotiaiden päiväkerhossa liikutaan, leikitään, askarrellaan, luetaan syödään eväät ja vietetään hartaushetki. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa 2-3h/kerta. Kerho on maksuton.

Kerhopaikat kaudella syksy 2022 - kevät 2023: Enonkoski, Kerimäki ja Kellarpelto.

Hakemus päiväkerhoon kaudelle 2022-2023

Tarkista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kentät ennen kuin painat LÄHETÄ-painiketta!

Jos hakemuksen lähetys onnistui, sivulle ilmestyy teksti: "Valmis. Tietojesi vastaanottaminen onnistui. Kiitos lomakkeen täyttämisestä."
Jos joku pakollisista kentistä on jäänyt täyttämättä ilmestyy niihin kohtiin punainen kenttä "Tämä kenttä on pakollinen".

Lähetämme vahvistuksen saapuneesta hakemuksesta antamaanne sähköpostiosoitteeseen muutaman työpäivän kuluessa. Huomioithan, että saapuva viesti saattaa mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan sieltäkin.

Mikäli lomakkeen lähetyksessä ongelmia tai ette saa vahvistusta hakemuksen vastaanottamisesta muutaman arkipäivän sisään sähköpostiinne, ota yhteys: savonlinnan.lapsityo@evl.fi

Täytä vain se etunimistä joka on lapsen kutsumanimi
pp.kk.vvvv
Lapsi on
Ensisijainen kerhopiste
Toissijainen kerhopiste (valinnainen)
Esim. toive lapsen kerhonaloituksen ajankohdasta, allergiat, sairaudet, kaverit, vasenkätisyys jne...
Tietosuojasta

Tiedot käsitellään luottamuksellisesti seurakuntamme varhaiskasvatuksen toimistossa, josta ne annetaan vain kerhoa ohjaavien lastenohjaajien tietoon.

Tietojen keräämisessä huomioidaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Aivan tämän sivun alalaidasta löydät linkin seurakuntien tietosuojaselosteeseen.