Leirit ja retket koululaisille

Leirit ja retket alakouluikäisille pojille ja tytöille:

Kesäleirit Hirvaslahden leirikeskuksessa

Kesäleiri 1.-3. luokalle meneville ma-ti 6.-7.6.  >>täällä<<
Kesäleiri 4.-7. luokalle meneville ke-pe 8.-10.6.  >>täällä<<

Tule aloittamaan kesäloma leireillen! Luvassa kesän kivoja juttuja: leirikavereita, ulkoilua, pelailua, nuotioilta, askartelua ja puuhailua sekä vesileikkejä. Yhteyshenkilö kesäleireille: Anna Lamberg.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 19.5. asti!

POLKU-leiri Partaharjulla Pieksämäellä ke-ma 29.6.-4.7.2022

Telttaleiri 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille Partaharjun upeissa maisemissa. Leiri on Mikkelin ja Kuopion hiippakunnan alueiden yhteinen, ja se järjestetään neljän vuoden välein. Luvassa on siis kuusi ikimuistoista leiripäivää! Leirin hinta on 100 €/hlö (sisältää kuljetuksen, ohjelman ja ruokailut!). Sisarhinta on 75 €/hlö. Yhteyshenkilö Polku-leirille: Jaakko Vanttaja.

Ilmoittautuminen leirille viimeistään 30.4.  >>täällä<<.

Heppaleiripäivät Kirsin tallilla Enonkoskella

Heppaleiripäivä 1.-3. luokalle meneville ti 9.8.  >>täällä<<
Heppaleiripäivä 4.-7. luokalle meneville ke 10.8.  >>täällä<<

Tervetuloa heppaleiripäivään! Päivän ohjelmaan kuuluu hevosiin tutustumista, askartelua, tunti ratsastusta, ja muuta mukavaa puuhaa! Leirimaksu 15€ / hlö (kattaa ratsastustunnin hinnan). Ilmoittaudu viimeistään pe 22.7.2022. Yhteyshenkilö heppaleireille: Riikka Turunen.

Tervetuloa!

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat