Kuvituskuva: kolme korona-virusta symboloivaa palloa, jotka väreiltään sininen, vihreä ja punainen

Koronaohjeistus Savonlinnan seurakunnan lapsityön toimintaan osallistuville

Päivitämme tänne uusimman tiedon, jos koronakäytäntömme muuttuvat. Tiedotamme tämän sivun päivityksistä lapsityön Facebook-sivuilla, eli ne kannattaa laittaa seurantaan.
Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyön Facebook-sivuille pääset tästä

Savonlinnan seurakunnan lapsityötä ovat päivä-, perhe- ja vauvakerhot sekä 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoiminta. Tältä sivulta löydät ajantasaiset tiedot koronakäytännöistämme. Sivua kannattaa seurata, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu em. toimintaan.

Seurakunnan ryhmissä noudatetaan koronan tuomia varotoimia. Muistutamme, että kerhoihin tullaan vain täysin terveinä.  Kädet pestään kerhoon tullessa ja lähtiessä, sekä tarvittaessa kerhon aikana.

Toiminnassa pyritään huomioimaan turvavälit. Perhekerhoissa toimitaan mahdollisuuksien mukaan perhekunnittain. Lelut, tarvikkeet ja tilat puhdistetaan ryhmän jälkeen.

5.10.2020 Tiukennuksia koronakäytäntöihin

Seurakunta suosittelee kasvomaskin käyttöä (yli 15 v.). Pyydämme osallistujia tuomaan tilaisuuteen oman maskin. Maskeja on jaossa myös seurakunnan tiloissa rajoitettu määrä ensisijaisesti heille, joilla ei ole mahdollisuutta hankkia maskia itse.

Perhekerhoissa ei toistaiseksi ole yhteisiä tarjoiluja. Voitte halutessanne ottaa mukaan omat eväät.