KESÄKERHOT perheille ja päiväkerholaisille

Kesäkerhot tarjoavat perheille ja lapsille kesäistä puuhaa ulkona ja sisällä.

Seurakunta ei järjestä kesäkerhoja perheille ja päiväkerholaisille kesällä 2020 vallitsevan tilanteen vuoksi.

Kesäperhekerho Savonlinnassa

Seurakunta ei järjestä kesäkerhoja perheille kesällä 2020 vallitsevan tilanteen vuoksi.

Kesäperhekerho on avoin kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummeineen. Kesäperhekerhossa ulkoillaan sään salliessa, laulellaan, leikitään ja askarrellaan. Kerhossa on myös yhteinen hartaushetki sekä kahvi/tee/mehutarjoilu. Kerho on maksuton, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua!

Kesäperhekerho Savonlinnassa kesällä 2020
ti ja to 2.-11.6.2019 klo 9.15-11.15
Kesäperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen nuorisopuolen takkahuoneella. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, F-ovi. Ei erillistä ilmoittautumista!

Kesäkerhot kappeliseurakunnissa

Kappeliseurakunnissa järjestetään kesäkerhopäiviä niin perheille kuin päiväkerholaisille.
Kerhopäiviin täytyy ilmoittautua ennakkoon!

Perheille

Päiväkerholaisille

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta. EI TAVOITETTAVISSA puhelimitse eikä toimistolta MA ja TI iltapäivinä.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.