Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

ILMOITTAUTUMINEN 1.-2.-luokkalaisten KESÄKERHOON

Kesäkerhoon ilmoittatumisaika on vuosittain maalis-huhtikuussa. Kesäkerhoon ilmoittautumisen tiedot ilmestyvät tälle sivulle, kun ilmoittautuminen on alkamassa!

Kesäkerhokuva
Johtava lastenohjaaja
Savonlinnan seurakunta Enonkosken kappeliseurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta Rantasalmen kappeliseurakunta Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17