Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

Seurakuntamme päivä-, perhe- ja vauvakerhot sekä pyhäkoulut OVAT TOISTAISEKSI PERUTTU HUHTIKUUN LOPPUUN SAAKKA kirkkohallituksen sekä terveysviranomaisten korona-virukseen varautumiseen annettujen ohjeistusten valossa. Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme teille jatkosta ma 27.4.

Voit seurata tiedotteluamme kerhojen osalta halutessasi tällä sivulla tai facebookissa: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö

Koko seurakunnan toimintojen osalta tiedotusta voi seurata: savonlinnanseurakunta.fi/uutiset

• Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten viikkotoiminta Puuhamessut

• Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

• Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

• Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

• Mukavaa puuhaa ja pelejä lapsille löydät netistä esim. Lastenkirkko -sivustolta, pääset niille klikkaamalla tästä>>

Ajankohtaisia tapahtumia:

Puuhamessu su 22.3. PERUTTU!

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!