Tuu mukaan! Kansanmusiikkiviikonloppu

Punkaharjun seurakuntatalo

Tuu Mukaan! Kansanmusiikkiviikonloppuun

Punkaharjun Seurakuntatalolla järjestetään Tuu Mukaan! Kansanmusiikkiviikonloppu 17-18.2. Lauantaina ja sunnuntaina harjoitellaan porukalla kansamusiikkimessun lauluja ja musiikkeja, ja messu järjestetään sunnuntaina kello 16.00 Punkaharjun kirkossa.
Mukaan voi tulla pelimanneja ja tavallisia talliaisia, joille oman soittimen alkeet ovat hallussa. Oma soitin voi olla myös laulu.
Mukana menossa Satka Outokummusta, ja tuttu Juho kanttorimme, ja tietenkin Puruveden pelimanneja ja ukuleleryhmä Harjukebox.
Ilmottautukaa Juho kanttorille sähköpostilla, juho.purontaus@evl.fi. Ilmoittautuessasi kerro soittimesi ja mahdollinen erityisruokavalio, tai mitä muuta viikonlopun ohjaajien on hyvä huomioida. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisätietoja, mm. kappaleet ja viikonlopun ohjelman.
Ei osallistumismaksua. Ottakaa omat nuottitelineet matkaan. Tervetuloa!
  • Musiikki Musiikki

Punkaharjun kappeliseurakunta