Se löytyi!

la 24.9. klo 8.00

Seurakuntakeskus

Savonlinnan seurakunnat viettävät Se löytyi -mission päätapahtumaa Savonlinnan seurakuntakeskuksella ja Tuomiokirkossa lauantaina 24.9. Tule mukaan etsimään ja löytämään!

Ohjelma

Savonlinnan seurakuntakeskus klo 14 alkaen

klo 14-15.30 "Minä etsin" -paneelikeskustelu uskosta ja uskoontulokokemuksista. Jokaisella uskon löytäneellä on oma ainutlaatuinen tarinansa. Kuulemme uskoontulokokemuksista erilaisen kristillisen taustan ja erilaisen kokemuksen omaavilta ihmisiltä. Keskustelemassa psykoterapeutti Marianne Babashkina, toimittaja Hanna Partanen, ylikonstaapeli Pekka Lötjönen ja monessa mukana ollut myyntimies J-P Järvinen. Keskustelua johtaa Loiston toiminnanjohtaja Pekka Hautakangas.

Lastenhoito järjestetty srk-keskuksen varhaiskasvatuksen kerhotilassa (sisäpihalla ovi D) klo 13.45-15.30.

klo 15.30 Ruokailu, vapaaehtoinen maksu

Tuomiokirkko klo 17 alkaen

Tuomiokirkossa esiintyy Kolmen kerran suurkuoro. Lisäksi Savonlinnan seurakuntien johtavat pastorit, eli Savonlinnan seurakunnan kirkkoherra Sammeli Juntunen, Savonlinnan helluntaiseurakunnan pastori Raine Ihalainen ja Savonlinnan vapaaseurakunnan pastori Timo Varuhin puhuvat siitä mitä on evankeliumi ja miten sen voi ottaa vastaan.

Lastenhoito iltatilaisuuden ajan srk-keskuksen varhaiskasvatuksen kerhotilassa (sisäpihalla ovi D). Lastenhoito alkaa 15 min ennen tilaisuutta ja toivotaan, että lapset haetaan viim. 15 min tilaisuuden päättymisen jälkeen

Tuomiokirkon tapahtuman jälkeen Nuorten oma ilta klo 20 alkaen Helluntaiseurakunnassa (Tottinkatu 4)

MISSIO 2022 19.9.-16.10

Se löytyi -missio on kristittyjen yhteinen, kirkkohistoriallisestikin merkittävä hanke evankeliumin välittämiseksi suomalaisille.
Savonlinnan ev.lut. seurakunta, Savonlinnan Helluntaiseurakunta ja Savonlinnan Vapaaseurakunta ovat yhdessä mukana Missiossa.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Lue lisää Missiosta >> Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta