J.S.Bach: MATTEUS-PASSIO - aarioita ja koraaleja

J.S.Bach: MATTEUS-PASSIO - aarioita ja koraaleja

Su 10.4. klo 19 Savonlinnan Tuomiokirkko
Savonlinnan Orkesteri ja Savonlinna-kuoro, joht. Kari Kropsu
Solistit: Marika Hölttä, sopraano, Anu Ontronen, altto, Joonas Eloranta, tenori, Tiitus Ylipää, basso
Liput: Ennakko Nettilippu.fi 20 € normaali / 10 € lapsi ja opiskelija. Ovelta 25 € normaali / 15 € lapsi ja opiskelija. Kaikukortti. Tiedustelut info@savonlinnanorkesteri.fi tai 044 714 7460

Savonlinnan Orkesteriyhdistys järjestää palmusunnuntaina kirkkokonsertin, jonka ohjelmassa on Savonlinnan Orkesterin esittämänä musiikkia Johann Sebastian Bachin Matteus-passiosta. Passio kuuluu länsimaisen kirkkomusiikin mestariteoksiin, ja se on myös pääsiäismusiikin suurimpia teoksia. Teoksen kokonaiskesto on yli kolme tuntia; Savonlinnan Orkesterin esitykseen passiosta on valittu aarioita ja koraaleja, ja esityksen kesto on reilu tunti.
  • Musiikki Musiikki

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta