Konsertti Aunuksen seurakunnan tukemiseksi

Savonlinnan Tuomiokirkko

Ottaos, Herra, mun käteni heikot -konsertti, trio Malriikat ja lauluyhtye Viirilinnut

Ottaos Herra mun käteni heikot - Aunuksen tukikonsertti - trio Malriikat jalauluyhtye Viirilinnut
Vapaa pääsy, ohjelma 10€. Konsertin tuotto Savonlinnan ystävyysseurakunta Aunuksen tukemiseksi.
Trio Malriikat on viitisen vuotta toiminut kolmen musiikinopettajan muodostama kokkoonpano. Yhtyeen muodostavat Malla Hultin (sopraano), Riitta Arotie (1. altto, viulu) sekä Katriina Roikola (2. altto, piano). Malriikat on esiintynyt lähinnä Itä-Suomen seurakunnissa ja käynyt laulamassa myös Virossa ja Aunuksessa.
Vuosi sitten perustetussa lauluyhtye Viirilinnuissa laulavat Malriikoiden lisäksi Pentti Kantola (tenori) Lahdesta sekä Ilmari Pulli (basso) Imatralta.
Yhtyeiden ohjelmistossa on perinteisiä hengellisiä lauluja, kotimaista gospeltyyppistä musiikkia, Taize-lauluja, traditionaalisia lauluja mm. Israelista sekä omaa tuotantoa.
"Jumala on antanut meille musiikin lahjan. Pidämme tärkeimpänä tehtävänämme kertoa laulamalla ja soittamalla ilosanomaa Jeesuksesta, syntiemme sovittajasta. Rukoilemme Pyhän Hengen läsnäoloa myös tähän syksyiseen musiikkihetkeen."
Väliajalla pieni puheenvuoro, jossa Jorma Marjokorpi kertoo Aunuksen kuulumisia.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta