Naisten ja miesten päivät Savonlinnan Tuomiokirkko

Savonlinnan Tuomiokirkko

Tervetuloa Tuomiokirkkoon - tai kuuntele suorana lauantaiaamupäivän raamattuopetus ja sunnuntain messu nettiradiosta ja Järviradiosta.

HYVÄ JEESUS - Naisten ja miesten päivät la-su 16.-17.10.2021 Tuomiokirkossa

Huom. lauantain iltapäiväkahvit seurakuntakeskuksella

HUOM. Perjantaina 15.10. klo 18 Pariskuntien ILTA RAKKAUDELLE kaikenikäisille pariskunnille Tuomiokirkossa

- Tervetuloa, aikuistyön työntekijä. Musiikkia. Alustus otsikolla Askeleita yhteyteen, psykoterapeutti, perheneuvoja Satu Valkonen, klo 18.30 Lauluja rakkaudesta ja huolenpidosta, Minna ja Jussi Pyysalo (KRS) Lastenhoito ilmoittautuneille. Ilmoitt. lastenhoitoon 5.-14.10. arkisin klo 9-15 lapsityöntoimistoon, p. 044 776 8021 tai sarita.peuralanmaki(at)evl.fi

LA 16.10. Naisten ja miesten päivät otsikolla HYVÄ JEESUS, Savonlinnan tuomiokirkko

Klo 9 Aamukahvia ja pullaa Tuomiokirkossa kahdesta pisteestä. Hyvällä säällä voi viedä kahvikupin uloskin.
Klo 9.30 Tervetuloa ja aamuhartaus, aikuistyön pappi, kappalainen Jani Lamberg
Musiikkia ja yhteislaulua Minna ja Jussi Pyysalo.
Klo 10-n.11.15 "Tulkaa kuuntelemaan minua" Jaakko Pirttiaho Kansan Raamattuseurasta.
Musiikkia Pyysalot. Aamutilaisuus striimataan seurakunnan Facebook-tilille.

Klo 11.30-12.30 Lounastauko oma-aloitteisesti

Klo 12.30- n.13.45 Ohjelma jatkuu: "Tuhkasta nousee uusi aamu" Jaakko Pirttiaho, musiikkia ja yhteislauluja Minna ja Jussi Pyysalo. Mukana Kaisa Oittinen ja vapaaehtoisia.
Mahdollisuus vapaaehtoiseen lahjaan Kansan Raamattuseuran (KRS) työlle. Kirkossa myytävänä Jaakon kirjoja ja Pyysalojen äänitteitä.

Klo 14-15 iltapäivän kahvitarjoilu srk-keskuksella (Kirkkokatu 17, Savonlinna). Huom. paikka!
Vapaaehtoinen kahviraha seurakunnan nimikkoläheteille.

Klo 15-16 Minna ja Jussi Pyysalon KAIKENIKÄISTEN ILOINEN KONSERTTI Savonlinnan Tuomiokirkossa. Vapaa pääsy. Tervetuloa kauempaakin! Noudatetaan maskisuositusta.

SU 17.10. Savonlinnan Tuomiokirkko

Klo 10 MESSU Tuomiokirkossa ja kuultavissa nettiradiosta ja Järviradiosta sekä striiminä seurakunnan Facebook-sivuilta.

- Saarnaa Jani Lamberg, liturgina Kaisa Oittinen ja kanttorina Minna Malinen. Mukana vapaaehtoisia.

Tervetuloa!

Seuraa kirkollisia! Noudatetaan yhdessä voimassa olevia turvarajoituksia.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta