Toivo - seurakuntien yhteinen jumalanpalvelus

su 19.9. kello 16.00 - 17.30
Savonlinnan Tuomiokirkko

Savonlinnan kristilliset seurakunnat aloittavat syyskauden yhteisellä jumalanpalveluksella.

Ehtoollisjumalanpalveluksessa liturgina Leena Paintola, saarna Timo Varuhin. Musiikissa Pekka Hautakangas Band ja Maria Padatsu. Mukana seurakuntien vapaaehtoisia.

Sään salliessa jumalanpalveluksen jälkeen juodaan kahvit ulkoilmassa kirkonmäellä. Seurakunnan työntekijöitä tavattavissa keskusteluja varten.

Katso jumalanpalvelusta seurakunnan Facebok-sivulla Facebook.com/savonlinnansrk

Järjestäjinä Loistoyhteys ry, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan helluntaiseurakunta, Savonlinnan Vapaaseurakunta

Siirry Seurakunnan Facebook-sivulle

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta