V Kesäillan Sävel

Kerimäen kirkko

Liza Ivleva, piano
Anna-tytär, piano

Liza Ivleva on venäläissyntyinen pianisti, joka on valmistunut taiteen maisteriksi erinomaisin arvosanoin Moskovan Gnessin Akatemiasta. Hän jatkoi opintojaan USA:ssa, jossa hän suoritti esittävän taiteen sekä pianosäestyksen tohtorin tutkinnot. Ivleva on voittanut useita kansainvälisiä kilpailuja Venäjällä, Liettuassa ja USA:ssa sekä solistina että säestäjänä. Hän konsertoi jatkuvasti maineikkaiden venäläisten laulajien kanssa.
Liza Ivleva toimii pianonsoiton opettajana Pietarissa Rahmaninoville nimetyssä taidekoulussa. Hän on kesäsavonlinnalainen ja esiintynyt usein mm. Savonlinnan tuomiokirkon konserteissa.

Konsertissa kuullaan myös Lizan tyttären, Annan, soittoa. Anna Martirosian aloitti pianosoiton 5-vuotiaana. Hän on soittanut konserteissa Melartin-sallissa ja Tuomiokirkkossa Savonlinnassa.

Kerimäen kappeliseurakunta