Mielenkiintoinen elämä -podcast

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Podcast Savonlinnan seurakunnan Facebook-sivulla ja Youtube-kanavalla joka viikko 17.4. alkaen lauantaisin

Savonlinnan seurakunnan tuottamassa podcast-sarjassa kuulemme Tero Huvin haastateltavina entisiä savonlinnalaisia lähetystyöntekijöitä. Saamme kuulla kuinka lähetyskutsu alkoi ja kehittyi, minkälaista oli saapua aivan uuteen maahan ja kulttuuriin ja miten kotiväki lähtöön suhtautui. Saamme kuulla minkälaista oli elää ja toimia apartheid-politiikan sävyttämässä ilmapiirissä Etelä-Afrikan ja Swapo-sissiliikkeen välissä Namibiassa. Tai kenen elämään liittyi yhdessä vaiheessa Esko Aho ja Matti Nykänen.

Ohjelman "ensimmäisellä kaudella" vieraana ovat entiset Pakistanin lähetit Sirkka Rautiainen ja Taisto Kontinen, entinen Japanin lähetti Sirpa Turunen, Namibiassa ollut Irja Soikkeli, Kaukoidässä työskennellyt Marja Koskela sekä Aatto Lamminpää, joka on ollut nuorisotyövuosiensa jälkeen Venäjällä.

Siirry seurakunnan YouTube-kanavalle >>

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta