Palmusunnuntain virpomistempaustempaus

su 28.3. kello 11.00 - 13.00
Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kutsumme niin lapsiperheitä kuin virpomista toivovia mukaan palmusunnutaina 28.3. järjestettävään tempaukseen!

Virpomisvitsojen jakaminen Kirkkorinteellä jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13. Mukana Miia ja Suvi. Jakaminen tapahtuu kerhon ovelta.

Tänä vuonna moni virvontaretki peruuntuu koronarajoitusten takia. Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden jatkaa virvontaperinnettä.

Kutsumme lapsiperheitä mukaan askartelemaan ja tuomaan vitsoja virpomistempaukseen. Vastaavasti virpomavitsoja toivovat ovat tervetulleita noutamaan oman vitsan tempauksesta.

Vitsoja voit tuoda tai noutaa Kirkkorinteen kerhon ovelta su 28.3. klo 11-13.
Paikalla on seurakunnan työntekijöitä ja virpojille on luvassa pienet virpomispalkkiot.

Virpomistempaus toteutetaan ulkona. Noudatamme 2m turvavälejä ja käytämme maskeja.

Rantasalmen kappeliseurakunta