Perhekerho (Iltaperhekerho)

Huom! Perhekerhoon tulee ilmoittautua!

Huom! Perhekerhoon tulee ilmoittautua! Koronan tuomien turvatoimien vuoksi kävijämääriä on rajoitettu ja kerhoon tulee ilmoittautua.
Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon.
Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa.
Ilmoittautuminen puh. 044 776 8073.

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta