Iltaperhekerho

to 21.1. kello 17.30 - to 21.1. kello 19.00

Huom! Iltaperhekerhoon tulee ilmoittautua!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi. Perhekerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummeineen ovat tervetulleita!
Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Kokoontumisrajoitusten johdosta iltaperhekerhoon tulee ilmoittautua. Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon 044 7768 073. Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu, jonne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityömme ryhmissä muuttuvat.

Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta