Adventin äänenavaus 2020: Savonlinnan silloilla

Adventin äänenavaus 2020: Savonlinnan silloilla
Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

Joulun 2020 Adventin äänenavaus "Savonlinnan silloilla" toteutetaan videoituna. Lähetys alkaa osoitteessa ita-savo.fi ensimmäisenä adventtina su 29.11. klo 12

Ensimmäinen adventti on kaupungissamme perinteisesti se päivä, kun kokoonnumme aloittamaan joulunodotuksen Itä-Savon ja seurakunnan yhteiseen Adventin äänenavaukseen. Tänä vuonna emme voi kokoontua linja-autoasemalle laulamaan, mutta aloitetaan joulunaika verkon välityksellä yhdessä ollen.

Juuri nyt me tarvitsemme siltoja tulevaisuuteen, siltoja jouluun ja siltoja toistemme luo. Ja onhan Savonlinnamme siltojen kaupunki. Käytännöllisten, kauniiden, tunnelmallisten - ja joissakin muistikuvissa myös myöhästymisiä ja turhautumista aiheuttavien siltojen kaupunki. Adventin äänenavauksessa silloilla kuljetaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa. Vieraita haastattelee nuorisotyönohjaaja Anna Lamberg.

Mukanamme ovat:

Itä-Savo -lehden kulttuuritoimittaja Riitta-Leena Lempinen-Vesa

Kaupungimme kulttuurielämässä monella tapaa vaikuttavat Mariorvokki Marangi ja Rafael Maldonado perheineen

Seurakunnan kasvatuksen työalajohtaja Juha Hakala.

Emerituskirkkoherra Jorma Marjokorpi

Adventin äänenavauksen musiikista vastaavat johtava kanttorimme Minna Raassina sekä Puhallinorkesteri Saimaa Teppo Hakkaraisen johdolla.

Luvassa on jouluista musiikkia sekä lähetyksen päätteeksi Hoosianna-hymni, johon jokainen voi liittyä kotona.
Hoosianna on virsikirjan virsi numero 1.
Tervetuloa mukaan Savonlinnan silloille!

Katso Adventin äänenavaus tästä linkistä