Enonkosken kirkko

Vanhusten kirkkopyhä ja sadonkorjuun kiitospyhä

19. sunnuntai helluntaista. Rakkauden kaksoiskäsky. Tänään vietämme vanhusten kirkkopyhää ja sadonkorjuun kiitospyhää. Sanajumalanpalveluksessa saarnaa Henrik Koponen ja kanttorina on Mika Siekkinen. Tervetuloa!

Kolehti kerätään nuorten naisten ja poikien hyväksikäytön vastaiseen työhön mm. Kambodzhassa Suomen Lähetysseuran kautta. Ihmiskauppa on nykyajan orjuutta. Ihmiskaupan uhriksi joutuneet kärsivät usein väkivallasta, epäinhimillisestä kohtelusta ja sairauksista. Naisten taloudellista asemaa parantamalla voidaan hillitä ihmiskauppaa ja vaikuttaa tehokkaasti koko yhteiskuntaan.

Kolehtiin voi osallistua myös MobilePayllä tai tekstiviestillä. Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155.

Enonkosken kappeliseurakunta

Punkaharjun kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta Savonrannan kirkkopiiri