Pääskylahden perhekerho

ke 23.9. kello 09.15 - ke 23.9. kello 11.15
Pääskylahden seurakuntatalo

Huom! Perhekerhoon tulee ilmoittautua!

Huom! Perhekerhoon tulee ilmoittautua! Koronan tuomien turvatoimien vuoksi kävijämääriä on rajoitettu ja kerhoon tulee ilmoittautua.
Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon.
Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa.
Ilmoittautuminen puh. 050 540 6181.

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Pääskylahden perhekerho kokoontuu noin kerran kuussa Pääskylahden srk-kodin alakerrassa. Käynti kerhotilaan kadun puolelta, Kaartilantie 62.
Syksyn 2020 kerhopäivät ovat: ke 23.9. / 14.10. / 18.11. / 2.12. / 9.12.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta