Nousulan perhekerho

Nousula

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu Nousulan kylätalolla, osoitteessa: Koivumäentie 3, 58420 Silvola.

Kerimäen kappeliseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen perhekerho

Punkaharjun seurakuntatalo

Punkaharjun perhekerho

Iltaperhekerho

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!