Pääsiäisvaellus Kirkkoniemen hautausmaan alueella

Kirkkoniemen hautausmaa, Kellotornintie 24, Savonlinna

Tervetuloa hiljentymään Pääsiäisen sanoman äärelle

Savonlinnan Kirkkoniemeen tiistaina 7.4. avattu pääsiäisvaellus kutsuu pääsiäisen sanoman äärelle - turvallisesti raittiissa ilmassa reippaillen. Vaellus on avoinna ti 14.4. saakka.

Kirkkoniemen hautausmaan alueelta löytyy kymmenen pysähdyspaikkaa, joilla tauluissa Raamatun tekstejä, pieniä mietiskelyjä ja rukouksia.Pysähdyspaikat sijaitsevat muurin luona, puiden katveessa, laajasti tapulin molemmin puolin.

Tämän pienen vaelluksen voi kulkea omassa tahdissa, mutta viimeisenä kannattaa pysähtyä pääsiäisaamun pisteellä, joka sijaitsee tapulin edessä.

Kynttilät syttyvät pysähdyspaikoilla iltaisin klo 18 jälkeen.

HUOM! Kulkiessa muistettava yleiset ohjeet liikkumisesta: pidä turvaväli, mikäli alueella liikkuu toinenkin. Ryhminä pysähdyspaikoilla viipyminen on kielletty.