Lapsikuoro Loiske

Säämingin seurakuntatalo

Lapsikuoro Loiske

Loiske-kuoro on tarkoitettu 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Lapsikuoro kokoontuu Säämingin seurakuntatalolla torstaisin klo 15-16.
Kuorossa saat kokea iloista yhdessäoloa, lauluja, esiintymisiä ja muuta kivaa toisten kuorolaisten kanssa. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät.
Loiske-kuoro on maksuton harrastus.
Ilmoittautuminen paikan päällä.

Kuoroa johtaa Maria Padatsu, p. 050 540 6113, maria.padatsu(at)evl.fi