Nousulan perhekerho

Nousula

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu Nousulan kylätalolla, osoitteessa: Koivumäentie 3, 58420 Silvola.

Kerimäen kappeliseurakunta

Pääskylahden seurakuntatalo

Pääskylahden perhekerho

Rantasalmen perhekerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena.