Naisten ja miesten päivät

Aiheena on ansaitsematon armo

Naisten ja miesten päivät 8.-9.2.2020 Savonlinnan seurakuntakeskuksella
Lauantaina Idän gospel -konsertti klo 17 Savonlinnan tuomiokirkossa. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Huom. Tervetuloa myös pariskuntien Rosoisen rakkauden iltaan perjantaina 7.2. klo 19 Säämingin seurakuntatalolla. Kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen suolaisen ja makean kera.
Illan vetäjinä toimivat Maija ja Hannu Nyman, jotka opettavat myös Naisten ja miesten päivillä lauantaina. Lauluja rakkaudesta Pasi Tolvanen. Paikallisen pariskunnan haastattelu arjen aiheista. Mukana seurakunnan työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Tervetuloa kauempaakin!

Lauantai 8.2.

Klo 9.30-10 Aamukahvi, seurakuntakeskuksen pikkusali.
Klo 10 Tervetuloa ja aamuhartaus, Jani Lamberg.
Klo 10.30-12 Ansaitsematon armo, raamattuopetus Hannu ja Maija Nyman Kansan Raamattuseurasta (KRS). Yhteinen aloitus juhlasalissa, sitten miehet siirtyvät alakerran kappelikahvioon.
Klo 12-13 Lounas, 10 euroa.
Klo 13-13.30 Kanttorin yhteislauluhetki juhlasalissa, Mika Siekkinen.
Klo 13.30-15 Sukellus armoon jatkuu, raamattuopetus Hannu ja Maija Nyman.
Klo 15-n.15.30 Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen kahviraha Kansan Raamattuseuran työlle.
Seurakuntakeskuksella on myynnissä lähetysarpoja ja Lähetyssopen tuotteita.

Klo 17 Pasi Tolvasen Idän gospel -konsertti tuomiokirkossa. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Sunnuntaina 9.2.

Klo 10 Messu Savonlinnan tuomiokirkossa. Saarnaa Lähetysyhdistys Kylväjän työntekijä, lehtori Elisa Greye. Kanttorina on Minna Malinen, liturgina Kaisa Oittinen ja avustavana pappina Jani Lamberg.
Messun jälkeen on seurakuntakeskuksella lähetyksen kirkkokahvit koko kirkkoväelle teemalla Sukellus syvälle armoon: Tule katsomaan infoiskua ja kyselemään tietoa tulevan kesän Lähetyksen Kesäpäivistä Savonlinnassa.
Mukana on mm. lähetyssihteeri Sakari Seppälä. Myytävänä lähetystuotteita Kylväjän hyväksi. Vapaaehtoinen kahviraha Lähetyksen Kesäpäivien höyrylaivaristeilyyn. Voit myös ottaa selvää kiinnostavista vapaaehtoistehtävistä.

Sydämellisesti tervetuloa!

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta