Idän gospel -konsertti: Pasi Tolvanen

Idän gospel -konsertti: Pasi Tolvanen Savonlinnan Tuomiokirkko

Savonlinnan oma poika, gospel- ja folkmuusikko Pasi Tolvanen, saapuu ensimmäistä kertaa keikalle Tuomiokirkkoon.

Tolvanen määrittelee oman musiikkinsa "Idän gospeliksi", jossa itäsuomalaisuus kuuluu niin sanoissa kuin sävelissä. Lauluissa ovat vahvasti läsnä elämänmakuinen arki sekä kiitollisuus siitä, että rankankin päivän läpi voi kulkea Jumalan kannateltavana, johdatukseen luottaen. Taustalla kaikuvat lauluntekijän lapsuus- ja nuoruusvuodet Savonlinnan Nojanmaassa.

Kuuntele: https://www.youtube.com/watch?v=jDXA_bND7gg

Konserttiin on vapaa pääsy.

Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Srk-keskuksen perhekerho