Ilta rakkaudelle - parisuhdeilta

Säämingin seurakuntatalo

Rosoisen rakkauden äärellä. Ilta kaikenikäisille pariskunnille.

Ilta Rakkaudelle on rosoisen arkirakkauden ilta kahvin äärellä, jossa halutaan arvostaa tavallista parisuhdetta, sen riemua ja riesaa. Kahvitarjoilu on suolaisen ja makean kera klo 18.30 alkaen. Lapsille on leikkipaikka ja ystävänpäiväkorttiaskartelun mahdollisuus viereisessä tilassa.

Vastaavia iltoja samalla otsikolla on pidetty maassamme jo yli 200. Ideana on pohtia parisuhteen haasteita huumorin, hyvän musiikin ja tarjoilun äärellä. Kirjailija Maija Nyman ja päätoimittaja, YK-pappina toiminut Hannu Nyman juontavat illan ja puhuvat suhteen arkikysymyksistä avoimesti ja rehellisesti itsensä likoon laittaen. Heillä on kolme aikuista poikaa, keskimmäinen on kitaristi Marzi Nyman ja heillä on myös kuusi lastenlasta.

"Elämä ja rakkaus on kyllä näyttänyt kaikki kasvonsa, kauniit ja rumatkin. Koskaan emme tule valmiiksi, mutta tämä keskeneräinen on ihan riittävää. Jos löydämme uusia työkaluja yhteytemme hyväksi, elämä maistuu paremmalta. Erilaisuutemme saattaa tuntua ajoittain riesalta, mutta samalla se sisältää kasvuhaasteita, uusia näkökulmia", Nymanit sanovat.

Illan aikana puhutaan parisuhteen valttikorteista eli Sitoutumisesta, Suvuista, Sanoista, Syttymisestä, Sovinnosta ja Siunauksesta. Nymanit ovat myös kirjoittaneet aiheesta kirjoja ja tuoneet maahamme kansainvälisen Mennään eteenpäin -hotelliviikonlopun pareille. Illan aikana he kertovat myös näistä mahdollisuuksista ja haastattelevat yhtä avioparia heidän arkisuhteestaan. Haastateltavana parina on Raija ja Henkka Ohlis.

Tarjolla on aluksi maukasta iltapalaa klo 18.30 alkaen. Kirjamyyntipöytä. Mukana on seurakunnan työntekijöitä. Illassa kuullaan rakkausteeman lauluja Pasi Tolvaselta.

Muista myös Pasin Idän gospel -konsertti Tuomiokirkossa lauantaina 8.2. klo 17!

Sydämellisesti tervetuloa kauempaakin!

Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta