Rantasalmen perhekerho

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu srk-talon monitoimitilassa.

Perhekerhoa vetää seurakunnan lastenohjaaja Miia Ruuskanen-Eronen p. 044 776 8007 sekä kunnasta Jenna Roponen p. 040-7432095.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu, koko perheen yhteinen messu!

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa." Toinen sunnuntai loppiaisesta.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Ekumeeninen kaupunkipyhiinvaellus

Savonlinnan seurakunnat kutsuvat kaikki mukaan Kaupunkipyhiinvaellukselle, joka vie tutustumaan seurakuntien kirkkoihin, lauluperinteeseen ja rukouksiin.

Hengen ravintola Leipä

Yhteisöruokailu Hengen ravintola Leipä on avoinna Savonlinnan seurakuntakeskuksessa maanantaisin alkaen klo 10.