Rantasalmen perhekerho

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu srk-talon monitoimitilassa.

Perhekerhoa vetää seurakunnan lastenohjaaja Miia Ruuskanen-Eronen p. 044 776 8007 sekä kunnasta Jenna Roponen p. 040-7432095.

Rantasalmen kappeliseurakunta

Rantasalmen perhekerho