Iltaperhekerho

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Iltaperhekerho on maksuton!

Iltaperhekerho kokoontuu srk-keskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta, parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Pääskylahden kirkko

Puuhamessu, koko perheen yhteinen messu!

"Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa." Toinen sunnuntai loppiaisesta.

Savonlinnan Tuomiokirkko

Ekumeeninen kaupunkipyhiinvaellus

Savonlinnan seurakunnat kutsuvat kaikki mukaan Kaupunkipyhiinvaellukselle, joka vie tutustumaan seurakuntien kirkkoihin, lauluperinteeseen ja rukouksiin.

Hengen ravintola Leipä

Yhteisöruokailu Hengen ravintola Leipä on avoinna Savonlinnan seurakuntakeskuksessa maanantaisin alkaen klo 10.