Kasteen päivän messu kaikenikäisille

Savonlinnan Tuomiokirkko

"Kasteen lahja". Ensimmäinen sunnuntai loppiaisesta.

Kaikki Uuden testamentin kohdat keskittyvät tänä sunnuntaina kasteeseen ja sen merkitykseen kristityn elämässä.

Kirkkoon kutsutaan vuoden 2019 aikana syntyneet lapset ja heidän perheensä, kummit ja isovanhemmat. Vauvoille voi ottaa oman helistimen mukaan.

Jumalanpalveluksen aikana otamme käyttöön tuomiokirkon uuden kastepuun. Kastepuuhun tullaan ripustamaan Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan kastettujen vauvojen nimet. Kastepuun ovat valmistaneet Talvisalon koulun oppilaat.

Ehtoollisenvieton aikana on mahdollista tuoda vauvat siunattaviksi alttarin äärelle.

Kanttorina Minna Malinen, Avustamassa Kaisa Oittinen, Minna Kinnunen ja Sinikka Taari.
Liturgina Tero Tyni.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta