ConcertAid-hyväntekeväisyyskonsertti Savonlinna-salissa

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonlinna

ConcertAid-hyväntekeväisyyskonsertti Savonlinna-salissa. Toivon säveliä maailmalta ja maailmalle

Kerimäen naislaulajat, Kerimäen mieslaulajat, solisteina: Tiia Jaatinen, Matti Muhonen, Jari Pylväinen, Matti Turunen, Maria Padatsu, Minna Raassina
sekä kanttoreiden gospelryhmä: Minna Malinen, Maria Padatsu, Sauli Rissanen ja Minna Raassina & houseband Mika Siekkisen johdolla.
Liput 22,50 e. Myynti: lippupiste.fi /lippu.fi ja tuntia ennen ovelta (narikkamaksu 2 e), väliaika.
Tuotto katastrofeista kärsivien auttamiseen sekä Naisten Pankin kohteisiin Kirkon ulkomaanavun kautta. Järjestää: "Toivon lähettiläät" ja Savonlinnan teatteri ja Savonlinnan seurakunta. Konserttia tukemassa OP Suur-Savo.

Enonkosken kappeliseurakunta, Kerimäen kappeliseurakunta, Punkaharjun kappeliseurakunta, Rantasalmen kappeliseurakunta, Savonrannan kirkkopiiri, Savonlinnan seurakunta, Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta