Nousulan perhekerho

Nousula

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Perhekerho kokoontuu Nousulan kylätalolla, osoitteessa: Koivumäentie 3, 58420 Silvola.

Kerimäen kappeliseurakunta

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Papin päivystys Savonrannalla

Tervetuloa tapaamaan Savonrannan pappia.

Hengen ravintola Leipä

Yhteisöruokailu Hengen ravintola Leipä on avoinna Savonlinnan seurakuntakeskuksessa maanantaisin alkaen klo 10.

Oravin rukoushuone

Oravin perhekerho