Enonkosken perhekerho

Enonkosken seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi / tee / mehutarjoilusta.
Perhekerho on maksuton!

Enonkosken perhekerho kokoontuu seurakuntalon salissa.

Enonkosken kappeliseurakunta

Hengen ravintola Leipä

Yhteisöruokailu Hengen ravintola Leipä on avoinna Savonlinnan seurakuntakeskuksessa maanantaisin alkaen klo 10.

Enonkosken seurakuntatalo

Enonkosken perhekerho