Laulukoulu

Säämingin seurakuntatalo

Laulukoulu houkuttaa laulamaan.

Oletko aina halunnut opetella laulamaan, mutta kuoron kynnys on liian korkea?
Laulukoulussa opetellaan laulamaan yhdessä rennossa ilmapiirissä. Joka kerta aloitetaan rentoutus- ja äänenmuodostustuokiolla. Ohjelmistossa tuttuja ja tuntemattomampia lauluja. Virret ja lisävihkon virret, perinteiset kansanlaulut ja iskelmät, uudemmat suosikit. Jaakko Löytystä Juha Tapioon.
Laulukoulu on perinteisesti laulattamassa joululauluja Tuomaan markkinoilla sekä keväällä Suvilinnun lauluja. Lisäksi esiintymisiä seurakunnan eri tilaisuuksissa.
Tervetuloa mukaan - myös kesken kauden. Lisätietoja kanttori Katariina Kokkoselta 0447768061 katariina.kokkonen@evl.fi

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Savonrannan koulu

Lapsikuoro Tuikut

Lapsikuoro Tuikut laulaa mukavia hengellisiä lauluja maanantaisin koulun musiikkiluokassa. Hyvää kesälomaa ja syksyllä tavataan taas!

Kerimäen seurakuntakoti

Kerimäen kirkkokuoro