Loistomessu

Savonlinnan Tuomiokirkko

"Valvokaa!" Yhteiskristillisen Loisto-yhteisön messu.

Väsymisen ja välinpitämättömyyden vaara on suuri. Ihminen kotiutuu helposti tähän maailmaan ja unohtaa, ettei hän elä täällä pysyvästi. Kristityn tulisi olla joka hetki valmis lähtemään tästä elämästä. Valvominen ei kuitenkaan ole voimia kuluttavaa jännitystä vaan turvallista luottamusta siihen, että Jumala vie meissä aloittamansa hyvän työn päätökseen. Jumalan lupauksen mukaisesti kristityt odottavat "uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus vallitsee" (2. Piet. 3: 13).

Pekka Hautakangas ja Loiston bändi, Jani Lamberg, Irja Lyytikäinen, Maria Padatsu ja Loiske-kuoro. Mukana myös lähetystyöntekijä Saara Karttunen.

Erja Kalpio saarnaa ja Tero Tyni liturgina.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta

Kerimäen seurakuntakoti

Joulukuvaelma Kaikki on mahdollista!

Savonrannan näytelmäryhmän ja kirkkopiirin joulukiertueen ensimmäinen esitys: vierailu Kerimäen virkistyskerhossa. Tervetuloa!

Työt ja toimitukset toisaalla - Savonranta

Turinatuvan joulujuhla